Wat is cloud services voor bedrijven?


Voor een efficiënt, professioneel en budgetvriendelijk beheer van hun IT-infrastructuur doen bedrijven steeds vaker een beroep op cloud services. Alles wordt online beheerd: van software tot data-opslag en telefonie.

Met cloud services of cloud computing besteed je de verantwoordelijkheid voor je IT-infrastructuur uit aan een externe specialist. Hierdoor kan je je als bedrijf concentreren op jouw core business terwijl je IT professioneel en efficiënt beheerd wordt. Bovendien heb je toegang tot heel wat innovatieve technologieën zoals cloud telefonie, Internet of Things en artificiële intelligentie.

Cloud services is niet enkel weggelegd voor de grote multinationals. Ook voor kleinere bedrijven biedt het heel wat opportuniteiten. Overschakelen naar een telefooncentrale in de cloud (VoIP), bijvoorbeeld, maakt het voor kleine bedrijven mogelijk om dezelfde professionele uitstraling te hebben als de grote gevestigde concurrenten. Tegen een betaalbare prijs genieten ze van de eindeloze mogelijkheden die een VoIP telefooncentrale hen biedt.

Nog vragen? Stuur ons een mailtje!

Ben je geholpen met dit antwoord?