IN DE MEDIA

Telsmart heeft de ambitie om de meeste waarde in de markt te brengen, en dat valt op in de media.

We verschijnen regelmatig in de pers & media. Daar zijn we trots op. We willen op deze pagina een selectie hiervan tonen.

Ook een babbeltje met onze PR-verantwoordelijke?
Plan een videomeeting of bel me op +32 2 888 33 00

+1500 bedrijven werken efficïenter dankzij Telsmart

Telsmart lanceert Flexy Sim: “Met Flexy Sim gaan we voor echt ‘slim’ werken”

Telsmart, vaste waarde in de wereld van cloud telefonie, lanceert Flexy Sim. Een grensverleggende oplossing, ontwikkeld in samenwerking met Telenet, die zorgt voor een innoverende evolutie op de Belgische markt.

Link naar het artikel


“Outstanding customer experience is zoals topsport: je moet het elke dag trainen, wil je erin uitblinken”

De trend naar meer customer experience is niet zomaar de zoveelste hype waar het nieuwe over enkele jaren alweer van af is. Het is nu al een must om je er als bedrijf mee bezig te houden, maar het belang ervan zal alleen maar groter worden. Dat meent Rob Renders, CEO van telecombedrijf Telsmart.

Link naar het artikel


“We hebben ons door de eerste coronagolf moeten spartelen op vlak van thuiswerk, maar de meest eenvoudige communicatietool heeft ons tijdens de tweede gered”

Maart 2020 — het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar staat nog steeds in het geheugen van zowat iedereen gegrift. Ook bedrijfsleiders zullen niet gauw vergeten hoe ze plots de zaken draaiende moesten houden terwijl al hun medewerkers van thuis uit werkten. Sander Martens is één van hen. Als een van de vier zaakvoerders van verzekeringskantoor Verslegers Bollen & Martens in het Limburgse Lanaken moest hij vorig jaar haastig zoeken naar de juiste tools om iedereen thuis te laten werken en toch makkelijk klanten te woord te staan. “Een van de meest cruciale optimalisaties was die van de telecommunicatietool van Telsmart, waarmee we onze telefonieflow beter konden regelen.”

Link naar het artikel


Telsmart heeft Europese ambities met eigen telecomplatform

Telsmart uit Kasterlee heeft een eigen telecomplatform voor bedrijven ontwikkeld dat de naam Easy Flow kreeg. Het biedt bedrijven de mogelijkheden om niet alleen de inkomende gesprekken goed te managen maar ook nuttige informatie te registreren. Telsmart heeft met het platform Europese ambities.

Link naar het artikel


Waarom deze buitenbeentjes in de technologiesector ‘De geluksbrengers’ worden genoemd

Je kan het team van Telsmart op veel manieren beschrijven, maar een typisch IT-bedrijf zijn ze allesbehalve. “Onze technologie is uiteraard belangrijk”, benadrukt COO Wendy Swaegers. “Maar eigenlijk is dat maar een middel om ons doel te bereiken.” En dat doel? Dat is vooral een positieve impact creëren op de levenskwaliteit van mensen.

Link naar het artikel


Hoe dit Vlaamse telecombedrijf met zijn uniek communicatieplatform het leven van mensen makkelijker maakt

Een QR-code scannen, bevestigen en hop, je hebt betaald. Je smartphone ontgrendelen met je vingerafdruk, een bankrekening openen vanuit een app of een pakje bestellen… “De two clicks society”, zo verwoordt Rob Renders van Telsmart het.

Link naar het artikel


“Medewerkers nemen zoveel vakantie als ze willen”

Sinds 1 maart is telecomprovider Telsmart uit Kasterlee en Torhout overgeschakeld naar een systeem van onbeperkt aantal vakantiedagen. Het systeem is gebouwd op vertrouwen en maturiteit, klinkt het bij Telsmart.

Link naar het artikel


‘Feedback geven, is cruciaal voor groei’

We hebben allemaal een beetje schrik van spontaan feedback geven. Vooral omdat het vaak in negatieve zin gebruikt wordt. Niet zo bij Telsmart. CEO Rob Renders introduceerde een open feedbackcultuur die gericht is op (persoonlijke) groei.

Link naar het artikel


Telsmart op de radio bij Joe Netwerk

Een leuke babbel met Alexandra Potvin over Telsmart. En 3 fantastische platen aangevraagd: Gorki, Bon Jovi en Natalia!

Link naar het artikel


‘De work-life balance is irrelevant’

In organisaties die oprecht begaan zijn met het welzijn van hun medewerkers, is de work-life balance irrelevant. Volgens Telsmart CEO Rob Renders bestaat die zelfs niet.

Link naar het artikel


Hoe creëer je een change mindset? “De eerste stap naar verandering? Slaap eens aan de andere kant van je bed”

Openstaan voor verandering is dé skill van en voor de toekomst, zowel voor bedrijven als voor individuen. Telsmart – ‘digitaal ontzorger’ voor Vlaamse kmo’s – heeft een missie die verder gaat dan digitalisering en flexibel werken: hoe creëer je een change mindset? CEO Rob Renders over de drie basics.

Link naar het artikel


Bedrijven verklappen: zo maak je als stagiair een onvergetelijke indruk

Je kiest beter op basis van de bedrijfscultuur. Wij zetten bijvoorbeeld volop in op flexwerk: we bieden iedereen de mogelijkheid om zelf te kiezen waar en wanneer zij werken. Maar daardoor zijn er ook weinig muren tussen werk en privé, alles loopt in elkaar over. Als dat niets voor jou is, dan zal je daar niet gelukkig van worden. Doe dus grondig onderzoek naar de firma’s die je overweegt voor je stage, kijk of de waarden passen bij de jouwe.

Link naar het artikel


Podcast Living is learning – Interview met Rob Renders

In deze aflevering van onze podcast Memento21 een interview met Rob Renders CEO van Telsmart. Je komt onder andere te weten: Wie Rob Renders is, Wat de passie van Rob is, Welke Tools Rob gebruikt om de lange termijn in de gaten te houden

Link naar het artikel