Onze Waarden

Waarom Telsmart

Elke dag leven we met ons TEAM van gepassioneerde mensen om beter te doen voor jouw bedrijf.

Passie

Ultieme visie is klantenambassadeurs maken d.w.z. dat je steeds opnieuw jezelf en je klant moet verrassen om beide gelukkig te maken. Bij Telsmart zijn we gepassioneerd bezig met hoe we meer kunnen geven naar de klant dan deze van ons verwacht. Wij willen elkaar en onszelf steeds positief verrassen door te streven naar perfectie. Prospecten, klanten en collega’s verras je positief met enthousiasme en passie in alles wat je doet!

Positiviteit/Optimisme

Positiviteit is een strategie! Er zijn altijd zaken die misgaan in een bedrijf en wij willen 80 % focussen op oplossingen en 20 % op het probleem. Als negativiteit aan de deur komt kloppen, doen we de deur niet open. Als een collega het moeilijk heeft en in een klaagmodus komt, gaan we deze persoon bewust zijn focus helpen veranderen door constructieve vragen te stellen die hem helpen in een ‘’beautiful state’’ te komen. Wij zijn vastberaden om elke dag samen enorm veel positiviteit de wereld in te stuwen om klanten gelukkig te maken. Positiviteit, dankbaarheid en liefde zullen ALTIJD winnen van negativiteit, haat en egoïsme.

Harmonie

Om in de Champions League te spelen, hebben we een sterk team nodig. We maken elkaar sterker en we helpen collega’s rechtstaan als ze gevallen zijn.

Openheid

Iedereen moet steeds zijn mening zeggen op een respectvolle manier. Wij houden van openhartige gesprekken met respect voor elkaar waar steeds 100 % het resultaat op de eerste plaats komt. Iedereen zijn stem/mening is belangrijk.

Vertrouwen

Onze mensen moeten geen vertrouwen verdienen. Iedereen krijgt vertrouwen vanaf dag 1. We cultiveren dit in onze organisatie dmv onze principes zoals 16/8, flexwerken, onbeperkte verlofregeling, geen ziektebriefjes, etc.

DOEL

We leven elke dag om een ​​ongeziene positieve impact te creëren op de levenskwaliteit van mensen, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Mensen blij maken is onze passie!

PAD

We cultiveren een manier van werken die het combineren van werk en privé gemakkelijker maakt. We creëren een bedrijfscultuur die mensen een echt gevoel van arbeidsvreugde geeft.
We bouwen softwaretools die voor iedereen verbazingwekkend gebruiksvriendelijk zijn.
Alles wat we doen, wordt gedaan in het licht van ons ESS-principe: Easy, Speed, Smile.
Dankzij onze unieke telefoniesoftware wordt jouw leven echt gemakkelijk.