ONZE TELSMART WAARDES

Klantenambassadeurs maken is een passie bij Telsmart

De standaard ligt hoog om elke dag meer te geven dan de markt verwacht. Voor alle duidelijkheid, er gaan ook zaken mis bij ons, omdat we met mensen werken die fouten mogen maken.

E.S.S. principe

Onze standaard die niet onderhandelbaar is

Easy

Eenvoud is een passie voor ons, in alle oplossingen die we brengen. Alles wat we maken en integreren is simpel en begrijpbaar voor elke medewerker, van poetsvrouw tot CEO.

Smile

Wij ademen positiviteit en dat delen we ook ten allen tijde met onze klanten.

Speed

Snelheid en efficiëntie zijn 2 ingrediënten waarmee we onze oplossingen integreren en ook toepassen op onze service. Wij bestaan enkel om de communicatie met jouw samenwerkers en klanten beter en sneller te laten verlopen.

Respect

Wij dragen respect voor elkaar zeer hoog in het vaandel. dwz dat we op een constructieve manier praten met elkaar zelfs al zijn de omstandigheden uitdagend. Dit zorgt ervoor dat de werksfeer veel aangenamer is.

Geven zonder verwachtingen

Het geheim van gelukkig zijn, is dat je leert geven zonder dat je daar iets voor terug verwacht Als je oprecht ’IK’ op de 2de plaats kan zetten, zal je verbaasd zijn hoe jouw leven positief verandert en hoeveel rust je in je hoofd brengt.

Vriendschap

Vriendschappelijke relaties met onze klanten creëren, dwz niet enkel naar klanten bellen als je iets wil verkopen. Maar ook eens zomaar even bellen of binnenspringen om te vragen hoe het gaat. Harmonie is zeer belangrijk voor een Telsmartie. Dus ook als groep hebben we als doel om supersterke (vriendschappelijke relaties) met elkaar te creëren! Want tenslotte spenderen we toch 50 % van onze tijd samen dus dan kan het beter superfun zijn!

Positiviteit

Positiviteit is een strategie! Er zijn altijd zaken die misgaan in een bedrijf en wij willen 80 % focussen op oplossingen en 20 % op het probleem. Als negativiteit aan de deur komt kloppen, doen we de deur niet open. Als een collega het moeilijk heeft en in een klaagmodus komt, gaan we deze persoon bewust zijn focus helpen veranderen door constructieve vragen te stellen die hem helpen in een ‘’beautiful state’’ te komen. Wij zijn vastberaden om elke dag samen enorm veel positiviteit de wereld in te stuwen om klanten gelukkig te maken. Positiviteit, dankbaarheid en liefde zullen ALTIJD winnen van negativiteit, haat en egoïsme.

Openheid

Iedereen moet steeds zijn mening zeggen op een respectvolle manier. Wij houden van openhartige gesprekken met respect voor elkaar waar steeds 100 % het resultaat op de eerste plaats komt. Iedereen zijn stem/mening is belangrijk.

Eerlijkheid

Eerlijk zijn begint in eerste instantie dat je altijd eerlijk bent en jezelf niets wijs maakt. Als je dat kan, kan je ook steeds oprecht en eerlijk naar uw medemensen zijn. De kwaliteit van de resultaten zal hierdoor enorm positief beïnvloed worden!

Gelijkheid

Wij houden niet van hiërarchie en bazen. Hier heerst TEAM ( Together Everyone Achieves More). Telsmarties zijn mensen die allemaal voor dezelfde reden leven, nl gelukkig zijn! Wij gaan voor 100% gelukkige mensen!! Hier werkt men ook niet ‘voor‘ een bedrijf, maar iedereen bouwt SAMEN ‘aan’ een succesproject !

Identiteit

Iedereen mag/ moet zichzelf blijven. Blijf wie je bent en toon je kwaliteiten op jouw manier. Wij overwaarderen niet de mening van de anderen. Wat ervoor zorgt dat je enorm veel rust in je hoofd creëert! Durf jouw ideeën en oplossingen delen! Elk succes is altijd begonnen met een idee!

Veranderen

Bij Telsmart zijn we belachelijk ambitieus en geloven we in het onmogelijke mogelijk maken! Dwz dat groei zeer snel gaat en dat je als Telsmartie ook mee moet willen groeien en constant buiten je comfortzone willen gaan. Leren, groeien, leren, groeien ….

Verrassen

Ultieme visie is klantenambassadeurs maken d.w.z. dat je steeds opnieuw jezelf en je klant moet verrassen om beide gelukkig te maken. Bij Telsmart zijn we gepassioneerd bezig met hoe we meer kunnen geven naar de klant dan deze van ons verwacht. Wij willen elkaar en onszelf steeds positief verrassen door te streven naar perfectie. Prospecten, klanten en collega’s verras je positief met enthousiasme en passie in alles wat je doet!

Getuigenissen van onze ambassadeurs

KBC verzekeringen Assecure

DVV verzekeringen Vandebuerie

Verandering in je leven heeft niets te maken met ‘kunnen’
maar alles met ‘willen’

Wil je als bedrijf naar the next-level?
Contacteer Telsmart vandaag.