Wanneer mag je de opzegbrief versturen naar jouw vorige operator?


Na dat jouw contract werd verwerkt door onze dossierbeheerder krijg je een welkomstmail. In de bijlage zal je de standaard opzegbrieven terugvinden. Deze dienen nog niet ingevuld en verstuurd te worden!

Na de installatie van jouw toestellen zal er een verslag opgemaakt worden door onze technieker. Deze zal nagekeken worden zodat er kan uitgemaakt worden wat er mag opgezegd worden maar ook wat zeker niet. Nadien zal je opnieuw een mail ontvangen met de verwijzing naar de standaard opzegbrieven met de melding dat de opzeg mag gebeuren.

Als er bepaalde nummers of diensten zeker niet mogen geschrapt worden zal dit ook vermeld worden. Nadien dien je de standaardbrief dat van toepassing is voor jouw vorige operator af te drukken, in te vullen. De brief dien je dan te handtekenen en aangetekend te verzenden.

Wij bieden jou dit aan als extra service maar zijn niet verantwoordelijk voor de correctheid van de inhoud, noch voor het al dan niet op tijd versturen naar de vorige operator. Wij zullen dan ook onder geen enkel beding facturen van de vorige operator compenseren.

Nog vragen? Stuur ons een mailtje!

Ben je geholpen met dit antwoord?