Digitaal ontzorger viert haar 5de verjaardag!

Taart

Waar het vijf jaar geleden begon met twee ondernemers en een Whizzkid freelancer, is TelSmart op de dag van vandaag een groeiend bedrijf met 27 gepassioneerde medewerkers!

 

Filip en Rob, de twee oprichters van TelSmart hebben beiden gedurende 12 jaar bedrijven geholpen in het optimaliseren van telecomdiensten én hebben daardoor een serieus klantenbestand opgebouwd.

 

Wie weet ken jij de twee gepassioneerde telecomverkopers nog wel.

 

Deze ervaring opende hun ogen. “We hadden nooit een oplossing om de vaste lijn abonnementen te optimaliseren, laat staan een all-in service aanbieden van begin tot einde”, vertelt Rob.

 

Beiden waren ze ervan overtuigd dat het beter kon. De logische stap was dus om een eigen business uit de grond te stampen, met vooral veel waarde voor de klant die ze voorheen misten.

TelSmart 5 jaar

 

TelSmart verbetert jouw bedrijfsprocessen!

 

In 2014 werd TelSmart geboren. Een bedrijf dat zich vandaag de dag specialiseert in het optimaliseren van digitale processen met focus op bedrijfstelefonie, beschermen en beveiligen van data.

 

Voor hun klanten hebben ze een eigen gebruiksvriendelijk communicatieplatform ontwikkeld om die extra belangrijke waarde aan te kunnen bieden.

 

Vele bedrijven hebben hun upgrade al gedaan. Toch zijn er nog genoeg die gebruik maken van een verouderde technologie…

 

Een technologie die stilaan verdwijnt!

 

Ben jij nog iemand die werkt met oudere toestellen en/of een verouderde oplossing? Ontdek dan nu wat TelSmart voor Europahotel betekende.

 

 

Hoe TelSmart haar eerste klant kreeg

 

In het begin was het nachten doorwerken voor Rob en Filip. Ook meegaan met de installaties hoorde erbij. Vallen, opstaan en leren uit fouten is hoe de twee digitals denken.

 

“Het was best grappig. Onze eerste klant was binnen en we hadden nog geen overeenkomst dus tekende hij onze offerte als bewijs”, vertelt Rob.

 

Voor diezelfde klant installeerden ze met drie man, twee toestellen en één fax. Grappig, als je weet dat dit vandaag de dag door één iemand wordt gedaan.

 

Dat ze veel over VOIP bijleerden waar ze voorheen niks van kenden, steken ze niet onder stoelen of banken. Hierdoor biedt TelSmart vandaag elke klant een all-in oplossing aan op maat van het bedrijf.

 

 

TelSmart en haar bedrijfscultuur

 

Ook de toekomstplannen van TelSmart zijn veelbelovend. Zo willen ze de internationale markt veroveren door één van de belangrijkste Cloud aanbieders in de EU te worden met een klasse-organisatie waar mensen écht gelukkig zijn.

 

Rob is reeds 15 jaar gepassioneerd door levenskwaliteit en mindset. Dit kaatst hij ook terug binnen TelSmart. Aldus Rob: “Ik hou van mensen en wil het liefst dat iedereen gelukkig is en dat ze meer positiviteit ervaren.”

 

Wil jij ook graag een op en top bedrijfscultuur? Ontdek welke tips Rob voor je heeft.

 

Dankzij deze aanpak weten de medewerkers van TelSmart hun hart op tijd te luchten bij vervelende situaties of gevoelens. Hierdoor is ook miscommunicatie een grote no go!

 

 

Hoe de diensten van TelSmart jouw bedrijf helpen

 

Digitale telefonie

 

Een digitale oplossing op vlak van telefonie zorgt niet alleen voor efficiëntie maar is ook een grote kostenbesparing.

 

Bij de upgrade naar VOIP-telefonie verdwijnen de kosten van dure telefooncentrales. Daarnaast biedt VOIP je verschillende functies die je helpen je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 

Ontdek hier alle VOIP-voordelen.

 

Computer

 

In 2019 waar hackers meer dan ooit actief zijn, is het als organisatie belangrijk om je gegevens te beschermen.

 

Ook hiervoor biedt TelSmart je een oplossing op maat. Je data, backups, kortom je volledige bedrijf zal beschermd zijn met de ‘Business Security Packs’.

 

Mails en agenda

 

Alles op één plaats? Makkelijker kan het niet met de ‘Business Productivity Packs’. Deze digitale stap zorgt ervoor dat je mails, programma’s en agenda met elkaar verbonden zijn. Zo heb je altijd en overal toegang tot het nodige.

 

Internet

 

Een bedrijf zonder internet? Bestaat niet. Een bedrijf met traag internet? Die vind je zeker en vast.

 

TelSmart biedt al vijf jaar internetverbindingen met de beste kwaliteit én stabiliteit om je data te versturen over snelheden tot 200/60 mb/sec.

 

 

TelSmart diensten hebben al vijf jaar op rij hetzelfde doel; de klant meerwaarde bieden om de productiviteit en efficiëntie binnen een bedrijf drastisch te verhogen. Neem zéker eens een kijkje!