Jouw gids voor het BZB-Fedafin congres: 3 onmisbare ervaringen

Het BZB-Fedafin Congres 2023 staat in de startblokken om de Belgische financiële wereld te betoveren met een prikkelend programma dat boordevol branche-inzichten zit. Laten we eens kijken naar enkele hoogtepunten uit dit veelbelovende programma:

Infomarkt met leerrijke workshops voor tussenpersonen

Het congres trapt af met een inspirerende openingssessie die belooft je in de juiste stemming te brengen. Hierbij draait alles om de infomarkt, waar diverse workshops worden aangeboden, waarbij je zelfs opleidingspunten kunt verdienen. Deze thematische sessies beslaan een breed scala aan onderwerpen, maar hebben allemaal duurzaamheid als rode draad “een duurzame toekomst verzekerd“. Voor een uitgebreid overzicht van de kennismarktsessies, klik hier.

Podium voor duurzaamheid binnen het verzekeringswezen

In de namiddag nemen de plenaire sessies het over, met een warm welkom van BZB-Fedafin voorzitter Albert Verlinden. Maar dat is nog niet alles. We hebben het genoegen om te luisteren naar Selien De Schrijder, professor aan de UGent, die haar inzichten deelt over duurzaamheidsbeleid en de impact ervan op het bankwezen. Daarna vervolgt Virginia Schreurs dit thema met haar keynote “De uitdagingen van duurzaamheid in de financiële sector samen aangaan.

Veerkracht & klantbeleving in de schijnwerpers

Na de pauze staat het congres volledig in het teken van verzekeringsklanten en hun voorkeuren. Hélène Lanier zal je inspireren met haar visie op de financiële wereld van morgen en de rol van duurzaamheidsvoorkeuren in het geschiktheidsonderzoek. Als kers op de taart presenteert de gerenommeerde spreker Peter Hinsen “The Never Normal” waarin hij de competentie van “resilience” als nummer één binnen het bankwezen benoemt.

Toeval wil dat deze filosofie naadloos aansluit op de missie van één van de kennispartners op de beurs: Telsmart. Met “quality of life” als ultieme drijfveer brengen zij de eenvoudigste en slimste telefonieoplossing naar verzekeringsmakelaars. Is opnemen vanaf elke locatie een utopie? Nee, dat is het niet. Dankzij jarenlange ervaring met partners in de bank- en verzekeringswereld heeft Telsmart een slimme telefonieoplossing ontwikkeld die naadloos integreert met de meest gangbare CRM-pakketten op de markt (Brio, BrokerCloud, Segura, enz.). Hierdoor wordt jouw dienstverlening persoonlijker dan ooit, met directe toegang tot de juiste informatie, zoals namen, polisnummers en dossiers. Bovendien geniet je opnieuw van waardevolle vrije tijd dankzij de vakantieknop op je mobiele telefoon, die belangrijke klantoproepen automatisch naar de juiste collega doorstuurt.

Kortom, het BZB-Fedafin Congres 2023 belooft een onvergetelijke ervaring te worden met Bert Kruismans als humoristische afsluiter. Hier zul je niet alleen inzichten opdoen en waardevolle connecties leggen, maar ook geïnspireerd raken door de toonaangevende sprekers en het rijke programma. Geniet van het congres!