EENVOUD IS ONZE PASSIE

Wij hebben de unieke Telefonie Software die jouw leven écht gemakkelijk maakt.

Heb je meteen al vragen?
Plan een videomeeting of bel ons op +32 2 888 33 00

Loyale medewerkers

Ontdek hoe dit kan

Eenvoudig en productief flexwerken

Ontdek hoe dit kan

De meest eenvoudige tools voor je samenwerkers

Ontdek hoe dit kan

Meten van bedrijfsproductiviteit

Ontdek hoe dit kan

Wij zijn een innoverende Belgische telefonieprovider die anders werkt omdat we vanuit ons DNA anders gebouwd zijn.

TelSmart is genomineerd voor Trends Gazellen 2022

Een “Gazelle” is een snelgroeiend bedrijf dat integraal deel uitmaakt van het Belgische economische landschap. Het zijn stuk voor stuk concurrerende organisaties die een positieve impact hebben op het ondernemersklimaat in hun regio.

🎯Strategy

Het draait hier allemaal om de levenskwaliteit van mensen

Alles wat we doen is steeds met een enorme focus om levenskwaliteit te verbeteren. Het beste uit je leven halen is wat wij elke dag cultiveren.
Mensen leren vallen en weer opstaan, ze leren hoe je groot kan denken, hoe ze kunnen zelfvertrouwen creëren. Hoe ze meer energie kunnen produceren.
Wij geloven dat dit cruciaal is om echt het verschil te maken voor jou als klant en om een ‘trusted advisor for life’ relatie met jou te bouwen.

👏Easy

Focus op jouw gebruiksgemak, niet op de technologie

Wat we maken en implementeren is steeds met 80% focus om het leven van mensen makkelijker te maken.
Wij maken oplossingen voor de ‘ik-wil-zelf-controleren’-gebruiker. Gebruiksgemak zorgt voor levenskwaliteit. Het activeert het gelukshormoon in je hersenen.

😊Smile

Wij ademen positiviteit en optimisme

Positiviteit overkomt je niet, het is een beslissing van levensstijl. Onze cultuur is zo gemaakt dat negativiteit geen kans heeft om binnen te komen. Onze mensen zijn hierdoor altijd super creatief, hebben de meeste drive en goesting en staan altijd klaar met een glimlach om te helpen.
Wij geloven dat we met deze levensstijl ook een verschil kunnen maken in jouw business.

🚀Speed

De markt vraagt steeds meer snelheid

We leven in een markt waar ‘convenience’ heerst. Consumenten willen in zo weinig mogelijk tijd hun noden beantwoord zien.
Daarom werken wij dagelijks gepassionneerd aan tools die je in staat stellen om zorgeloos van overal jouw klanten te kunnen bedienen. Wij maken voor jou de telefoniesoftware die je overal kan meenemen.

CLOUD COMMUNICATIE PLATFORM

Next Generation Cloud Communicatie Platform

My TelSmart, hét ‘meest’ gebruiksvriendelijk Cloudtelefonieplatform op de markt waar écht iedereen mee kan werken

Vanaf nu kan echt elke medewerker eenvoudig callflows of instellingen aanpassen om zo snel te kunnen inspelen op de veranderende omstandigheden in je bedrijf.

Ons eigen softwareplatform zorgt ervoor dat we snel kunnen integreren met jou CRM of ERP software. Hierdoor kan je gewoon klikken op een telefoonnummer waardoor deze belt naar je contact . Snelheid en eenvoud zijn hiervan het gevolg voor jou business!

Wat dacht je van nog meer efficiëntie? Bij een inkomende oproep komt er een pop-up op je computerscherm met de naam van je klant. Zodra je deze oproep opneemt verschijnt er dadelijk de klantenfiche van deze klant waardoor je medewerker enorm veel tijd bespaart.

In 2 clicks zie je een dashboard met de productiviteit van je mensen individueel of van de organisatie

Dankzij ons TelSmart Mobile aanbod kan je uw mobiel toestel ook gebruiken als vast toestel. Deze is volledig geïntegreerd met ons platform waardoor je ook kan doorschakelen met je smartphone naar een collega.

Jouw medewerkers zijn overal bereikbaar voor klant en medewerker dankzij ons disruptief softphone dasboard. Hiermee kan je oproepen aannemen en doorschakelen op je laptop over real time communication. Je kan ook dadelijk zien wie er in meeting is, ziek is, op vakantie is of in gesprek is.

Ons E.S.S Principe:
Easy, Smile, Speed

De standaard ligt hoog om elke dag meer te geven dan de markt verwacht. Voor alle duidelijkheid, er gaan ook zaken mis bij ons, omdat we met mensen werken die fouten mogen maken.

telsmart cloudtelefonie

Meer dan 1500 tevreden klanten over héél België

Sinds enkele maanden overgeschakeld naar TelSmart. Overgang is vlot verlopen en al onze wensen zijn ingevuld. Service na verkoop is top: helpdesk is zeer toegankelijk en we worden vlot geholpen. Account manager volgt ook achter de schermen op wat de stand van zaken is.

Wim Van de Velde
Van de Velde verzekeringen