EENVOUD IS ONZE PASSIE

Werk slimmer, niet harder… met een innovatieve telefonieoplossing

My Telsmart, het meest gebruiksvriendelijk VoIP Cloudtelefonieplatform waar écht iedereen mee kan werken.

Focus op gebruiksgemak
Tal van integraties
Verhoog je productiviteit en klanttevredenheid

Vast, via desktop of op je smartphone

Ontdek hoe dit kan

Efficiënt en zonder frictie (flex)werken

Ontdek hoe dit kan

Altijd toegang tot je documentatie

Ontdek hoe dit kan

Inzicht in data
en productiviteit

Ontdek hoe dit kan

Flexy SIM, dé gamechanger op de Belgische markt 🇧🇪

Automatiseer je bedrijf naar the next-level
met onze Flexy CRM Connector

Integratie met +300 CRM pakketten

Sage CRM
Suppsonic
Websolve
AFAS
Google contact
Clinic Software
Microsoft Dynamics
Visma
Freshdesk
Brio Portima
Hubspot
Teamleader
Copper
SAP
Datto Atotask
Exact Online
Vtiger
Sugar CRM

Meer dan 1500 tevreden klanten over héél België

Maximaliseer je klantervaring

Zorg dat je snelheid aan je klant kan bieden. Jouw klant zijn klantenfiche wordt dadelijk op je computerscherm getoond wanneer deze belt. Dus je kan hem sneller helpen en dus meer kwaliteit geven.

Performant systeem met meer dan voldoende mogelijkheden en tevens constant in ontwikkeling om ‘mee’ te zijn, correcte/snelle afhandeling bij problemen. Kortom tevreden klant.

Roel Neefs

KBC Insurance Agent at Slabbaert u0026 Co Verzekeringen

Tijdsbesparing én efficienter werken

Dankzij de eenvoud van MyTelsmart en Flexy Mobile kan iedereen zelf snel callflows aanpassen om in te spelen op veranderende omstandigheden: op het werk, thuis of eender waar.

Perfecte telefooncentrale die je zelf gemakkelijk kan bedienen. Belprocessen aanpassen en wachtboodschappen inspreken gaat vlot. Elke in- en uitgaande oproep is traceerbaar. Snelle support van Telsmart wanneer je om hulp vraagt. Kortom het systeem waarnaar ik op zoek was om mijn klanten professioneel en persoonlijk te verwelkomen en geen enkele oproep te missen.

Isabelle Hannes

kantoorhouder Argenta Herentals

Gelukkige klanten, gelukkige medewerkers

Jouw medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je onderneming. Zet in op flexibiliteit binnen jouw bedrijf en het geluk van jouw medewerkers. Flexy is sexy.

Zéér tevreden met de installatie en telefoonwerking voor ons kantoor. Cathy Haems heeft aandachtig geluisterd naar onze noden en vervolgens een oplossing op maat voor ons kantoor uitgewerkt. TOP, Cathy kijkt echt voor een totaaloplossing.

Jeffrey Sinnaeve

Sinnaeve vastgoed

CLOUD COMMUNICATIE PLATFORM

Next Generation Cloud Communicatie Platform

My Telsmart, hét ‘meest’ gebruiksvriendelijk Cloudtelefonieplatform op de markt waar écht iedereen mee kan werken

Vanaf nu kan echt elke medewerker eenvoudig callflows of instellingen aanpassen om zo snel te kunnen inspelen op de veranderende omstandigheden in je bedrijf.

Ons eigen softwareplatform zorgt ervoor dat we snel kunnen integreren met jou CRM of ERP software. Hierdoor kan je gewoon klikken op een telefoonnummer waardoor deze belt naar je contact . Snelheid en eenvoud zijn hiervan het gevolg voor jou business!

Wat dacht je van nog meer efficiëntie? Bij een inkomende oproep komt er een pop-up op je computerscherm met de naam van je klant. Zodra je deze oproep opneemt verschijnt er dadelijk de klantenfiche van deze klant waardoor je medewerker enorm veel tijd bespaart.

In 2 clicks zie je een dashboard met de productiviteit van je mensen individueel of van de organisatie

Dankzij ons Telsmart Mobile aanbod kan je uw mobiel toestel ook gebruiken als vast toestel. Deze is volledig geïntegreerd met ons platform waardoor je ook kan doorschakelen met je smartphone naar een collega.

Jouw medewerkers zijn overal bereikbaar voor klant en medewerker dankzij ons disruptief softphone dasboard. Hiermee kan je oproepen aannemen en doorschakelen op je laptop over real time communication. Je kan ook dadelijk zien wie er in meeting is, ziek is, op vakantie is of in gesprek is.

Wij zijn een innoverende Belgische telefonieprovider die anders werkt omdat we vanuit ons DNA anders gebouwd zijn.

🎯Strategy

Het draait hier allemaal om de levenskwaliteit van mensen.

Alles wat we doen is steeds met een enorme focus om levenskwaliteit te verbeteren. Het beste uit je leven halen is wat wij elke dag cultiveren. Mensen leren vallen en weer opstaan, ze leren hoe je groot kan denken, hoe ze kunnen zelfvertrouwen creëren. Hoe ze meer energie kunnen produceren. Wij geloven dat dit cruciaal is om echt het verschil te maken voor jou als klant en om een ‘trusted advisor for life’ relatie met jou te bouwen.

👏Easy

Focus op jouw gebruiksgemak, niet op de technologie

Wat we maken en implementeren is steeds met 80% focus om het leven van mensen makkelijker te maken. Wij maken oplossingen voor de ‘ik-wil-zelf-controleren’-gebruiker. Gebruiksgemak zorgt voor levenskwaliteit. Het activeert het gelukshormoon in je hersenen.

😊Smile

Wij ademen positiviteit en optimisme

Positiviteit overkomt je niet, het is een beslissing van levensstijl. Onze cultuur is zo gemaakt dat negativiteit geen kans heeft om binnen te komen. Onze mensen zijn hierdoor altijd super creatief, hebben de meeste drive en goesting en staan altijd klaar met een glimlach om te helpen. Wij geloven dat we met deze levensstijl ook een verschil kunnen maken in jouw business.

🚀Speed

De markt vraagt steeds meer snelheid

We leven in een markt waar ‘convenience’ heerst. Consumenten willen in zo weinig mogelijk tijd hun noden beantwoord zien. Daarom werken wij dagelijks gepassionneerd aan tools die je in staat stellen om zorgeloos van overal jouw klanten te kunnen bedienen. Wij maken voor jou de telefoniesoftware die je overal kan meenemen.

Ons E.S.S Principe:
Easy, Smile, Speed

De standaard ligt hoog om elke dag meer te geven dan de markt verwacht. Voor alle duidelijkheid, er gaan ook zaken mis bij ons, omdat we met mensen werken die fouten mogen maken.

telsmart cloudtelefonie

Sinds enkele maanden overgeschakeld naar Telsmart. Overgang is vlot verlopen en al onze wensen zijn ingevuld. Service na verkoop is top: helpdesk is zeer toegankelijk en we worden vlot geholpen. Account manager volgt ook achter de schermen op wat de stand van zaken is.

Wim Van de Velde
Van de Velde verzekeringen

Telsmart is genomineerd voor Trends Gazellen 2023

Een “Gazelle” is een snelgroeiend bedrijf dat integraal deel uitmaakt van het Belgische economische landschap. Het zijn stuk voor stuk concurrerende organisaties die een positieve impact hebben op het ondernemersklimaat in hun regio.