Maak je smartphone écht slim met Flexy SIM

1 abonnement op jouw bestaande smartphone met de volgende diensten:

Mobiele telefonie
Vaste telefonie
Telefooncentrale applicatie

Flexy SIM, dé gamechanger op de Belgische markt

Switch je saaie voicemail naar een smart callflow

Heb je een inkomende oproep? Ben je op vakantie of zit je in een belangrijke meeting? Switch je saaie voicemail naar een smart callflow waardoor klanten je gepersonaliseerde boodschap horen en meteen doorverbonden worden naar een collega.

Kies met welk nummer je uitbelt

Bel vanop jouw smartphone met verschillende nummers: privé, zakelijk, of je internationaal telefoonnummer. Kies in een handomdraai met welk nummer je uitbelt.

Je smartphone wordt je telefooncentrale

Wij maken jouw bestaande smartphone slim!

Verdubbel het rendement van jouw medewerkers

Bereik klanten en collega’s naadloos, met slechts één nummer voor optimale communicatie, ongeacht de locatie.

Zelf controle over de bereikbaarheid van jouw bedrijf

Creëer een onderscheidende klantervaring en ontdek de smart callflow buttons: met één klik stem je moeiteloos je telefoniesysteem af op de omstandigheden van je werkdag.

Maximaal management
van jouw tijd

Met één klik activeer je je smart callflow en laat je de beller weten dat je oproep wordt doorverbonden met één van jouw collega’s.

Ils Sterckx

Matuvu Agency

Smart callflow buttons stellen me in staat om mijn tijd en de bereikbaarheid van mijn bedrijf heel eenvoudig te managen vanaf mijn smartphone met één klik. Bijvoorbeeld, de meeting-button gebruik ik wanneer ik in een vergadering ben, de vakantiebutton wanneer ik op vakantie ben… Bovendien vind ik het ook gemakkelijk dat ik met één klik kan kiezen of ik met mijn privé- of zakelijk nummer uitbel.

Boek jouw demo op maat