Kan ik VOIP ook gebruiken in een klein bedrijf?

voip voor kleinere bedrijven

Of je VOIP kan gebruiken in een klein bedrijf? Wat denk je? Dat je klanten zich interesseren in de grootte van je bedrijf? Echt niet. Zolang ze de service maar krijgen die ze verdienen, is het goed voor ze. En laat VOIP nu net zijn wat je nodig hebt om je klant goed te bedienen!

VOIP gebruiken in een klein bedrijf, laat je groot lijken

“Groot? Hoe bedoel je?” Hoe je het leest. Met VOIP heb je een grote impact op de service voor je klanten.
Je kan met één nummer de volledige organisatie sturen. Je klanten krijgen altijd antwoord, ongeacht waar je medewerkers zich bevinden. Je wekt de indruk van een grotere en vaste locatie organisatie.

VOIP heeft ook een IVR.

IVR… Wat is dat?

Een Interactive Voice Response-systeem.
Sorry. Wat?

IVR is het centrale gedeelte van de belcentrale. Je kent het wel: “Toets 1 voor de afdeling aankoop, toets 2 voor de afdeling verkoop, toets 3 voor technische vragen”.
Deze opties kan je instellen met de IVR.
Met een IVR beheer je dus al je inkomende oproepen en kan elke klant met een specifieke vraag bij de juiste expert terecht. Als dat geen goed beeld geeft!

Je bent misschien een klein bedrijf, maar daar merkt je klant niets van.

Met VOIP geniet je betaalbaar van grote functies

Aan de slag gaan met VOIP of digitale telefonie, is het slimste wat je doet. Je maakt gebruik van functies waarvoor je in de traditionele bedrijfstelefoniewereld grote middelen voor nodig hebt.
Functies zoals voicemails en faxen via e-mail ontvangen, spraak- en video oproepen houden of conference calls doen op eender welke locatie.

Productiever? Ja zeker.

Ga je jezelf de vraag nog stellen of je VOIP ook kan gebruiken bij een klein bedrijf?
Nee toch! Digitale telefonie is gewoon de toekomst. Klein of groot.

Als starter of een klein bedrijf moet je zéker bereikbaar zijn!

Flexibel zijn als startende onderneming of als een klein bedrijf, is misschien zelfs belangrijker dan bij een grote onderneming waarbij de naam al gekend is.
Wees op elk uur van de dag, tijdens je openingsuren alleszins, beschikbaar voor je klanten.

En piekmomenten?
Waarom daar nog zorgen over maken?

Voeg meer medewerkers toe om de piekuren op te vangen én laat een klant nooit te lang wachten. Snelheid! Daar draait het om!

Productiviteit én efficiëntie verhogen met één middel

Succesvolle kleine bedrijven moeten doen wat ze kunnen met zo min mogelijk middelen. Juist?
Het medicijn dat elk bedrijf nodig heeft om zijn productiviteit naar een hoger niveau te tillen en zijn klantenservice te optimaliseren zit in de services van VOIP. Je kan er moeilijk omheen.

De VOIP-voordelen

Het is duidelijk dat het niet uit maakt of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf hebt. De services van VOIP en zijn voordelen zijn voor elk bedrijf van toepassing.
Heb je een klein bedrijf? Dan heb je misschien zelfs meer voordelen.

Goedkoop

Je bespaart kosten wat je bij de traditionele bedrijfstelefonie niet doet. Besparen? Dat klinkt toch altijd als muziek in de oren hé, vind je niet? Zeker als je pas begint.

Vergelijk VOIP met e-mails versturen. Je betaalt alleen je internet abonnement. Je hebt geen extra infrastructuur nodig en daardoor zijn de kosten bij VOIP goedkoper in vergelijking met de traditionele bedrijfstelefonie.

Cloud oplossing

Geen dure, fysieke telefooncentrale als je met VOIP werkt. Je hebt meteen een voorsprong op de technologie ten opzichte van je concurrent. Met een betere service als gevolg. En meer trouwe klanten voor jou!

Wat denk je? Klaar om jezelf groot te profileren dankzij digitale telefonie?