Hoe ben ik telefonisch beter bereikbaar voor mijn klanten?

telefonisch beter bereikbaar zijn

Telefonisch beter bereikbaar zijn voor je klanten zorgt voor een betere service. Elk belletje is hoogstwaarschijnlijk voor een afspraak of een reservering. Niet opnemen, is een gemiste kans. En voor je concurrent is het makkelijk geld verdiend.

Telefonisch beter bereikbaar zijn? Waarom?

Je bereikbaarheid heeft meer invloed dan je denkt.

Als je niet bereikbaar bent, geef je een slechte eerste indruk, loop je potentiële klanten mis en gaat je kwaliteit achteruit. Je reputatie kan dus snel niets meer waard zijn…

Laten we dan toch maar goed bereikbaar zijn hé!

De voordelen van een betere bereikbaarheid dankzij VOIP

telefoon doorschakelen

Schakel door naar je medewerkers

Met VOIP kies je waar en wanneer je bereikbaar wilt zijn.
Je zit bijvoorbeeld in een belangrijke vergadering en je voelt je telefoon trillen in de binnenkant van je jas…

Je wordt nerveus, want je weet dat het belangrijk is, maar wilt de vergadering liever niet storen. Je besluit om de trillingen te negeren…
Natuurlijk is dat niet je ideale oplossing!

Bepaal wanneer je mobiel nummer wordt doorgeschakeld naar één van je medewerkers. Zo is er binnen je bedrijf altijd een goede bereikbaarheid.
Door te bellen met VOIP, loop je geen enkele potentiële klant meer mis en beantwoord je elke binnenkomende oproep. Is het niet door jou? Dan is het door één van je medewerkers!

Geen kopzorgen en professioneel, toch?

Ontdek ook dit artikel over de voordelen en nadelen van VOIP.

Schakel je vaste telefoon door naar je mobiel nummer

Hang je nog vast aan je vaste telefoon? Breng daar maar snel verandering in!
Je bent regelmatig de baan op om verschillende verkopen te realiseren. Je vaste telefoon op kantoor rinkelt, rinkelt en blijft rinkelen. Logisch als je er niet bent…

Met VoIP kan je je vaste lijn doorschakelen naar je mobiel. En dat zonder op het einde van de maand een bedrag te zien waar je van achterover valt.
Geen ouderwetse doorschakelkosten meer! En onbeperkt oproepen blijven ontvangen… Of kies er voor om vanaf een bepaald moment door te schakelen naar je dreamteam!

VoIP en digitale telefonie zorgen dus voor een constante bereikbaarheid én je potentiële klant wordt op de hoogte gebracht met een op maat gemaakt welkomstmenu.