De evolutie van telefonie de komende 5 jaar

google assistent

Onze maatschappij draait om ‘dingen’ beter maken. We willen blijven evolueren tot het op z’n best is. En aangezien de technologie zo snel verandert, kunnen we dit ook realiseren. Ook in de telefoniewereld is er tussen nu en 5 jaar geen vergelijking meer mogelijk.

Wat gaat er nu zo ‘anders’ zijn?

 

De verdwijning van fysieke centrales

 

Net zoals de onlinewebshops voor een flinke daling bij fysieke winkels zorgen, zorgen de digitale telefooncentrales voor een afname van de traditionele centrales.

 

1 september 2019 wordt ISDN niet meer gecommercialiseerd. Dit wil zeggen dat ISDN niet meer verkocht wordt.

 

Heb je ISDN? Ze zullen niet uitvallen maar worden niet meer ondersteund. En laat ons eerlijk zijn, Windows XP bestaat ook nog altijd maar wordt ook niet meer ondersteund. Dus als je een bedrijf bent dat vooruit wil, moet je hier vanaf.

 

Meer en meer fysieke centrales verdwijnen omdat de digitale telefooncentrales je bedrijf veel meer te bieden hebben.

 

Waarom zou je zo’n duur ding überhaupt willen behouden?

 

Ontdek waarom je eigenlijk al had moeten overschakelen.

 

 

Virtuele centrales en artificiële intelligentie

 

De nieuwste bedrijfscommunicatietool is een digitale oplossing die samenhangt met artificiële intelligentie of afgekort AI.

 

Om de interactie tussen mens en technologie te verbeteren, bereiken we over vijf jaar een tijdperk waarbij je inbelt bij een bedrijf en waar je dan voor 60% van je vragen wordt geholpen door een virtuele medewerker.

 

Eigenschappen van onze spraak, zoals intonatie en volume, dragen bij aan het herkennen van emoties. Met AI gaan we ook dit op een positieve manier kunnen gebruiken als meetinstrument om je organisatie meer efficiënter te laten werken. De komende jaren worden deze toepassingen ook geïntegreerd in de digitale communicatieplatformen.

 

Een digitale telefooncentrale in je eigen bedrijf? Ontdek hoe je er nu al baat bij hebt!

 

‘Voice’ will be the next tsunami

 

Ken je Alexa? Het is de virtuele assistent van Amazon die precies doet wat je vraagt en wordt gebracht op een fysiek apparaat in de vorm van een koker.

 

Een zoekopdracht manueel typen, doen we steeds minder omdat het ons meer tijd kost dan wanneer we onze zoekopdracht zouden uitspreken. Alles moet snel gaan. Dus ook ‘zoeken’ willen we zo efficiënt mogelijk doen.

 

De mens is reeds eeuwen verslaafd aan speed en eenvoud.

 

Amazon, Google, Apple zullen de komende jaren fors blijven inzetten om Alexa, Google assistant en Siri top te maken, zodat we allemaal één in huis willen.

 

Over vijf jaar ga je niet meer surfen om de best deal shampoo in je buurt te vinden of op de Waze-app kijken hoelang je erover doet om naar je werk te rijden … Je vraagt het aan Alexa en zij zal het je kunnen vertellen!

 

Ready for the future?